fbpx

Πολιτική Απορρήτου

 

Τελευταία ανανέωση: 01/02/2020

 

Η μάρκα LADYLASH Hellas-Cyprus, και η ιστοσελίδα της www.ladylash.gr ανήκει στην εταιρεία BRiLLBIRD HELLAS-CYPRUS η οποιά είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία της. Η εταιρεία BRiLLBIRD HELLAS-CYPRUS διατηρεί όλα τα δικαιώματα των πωλήσεων προϊόντων, διαφημίσεων, σεμιναρίων και κάθε άλλης εμφάνισης στο διαδίκτυο και εκτός διαδικτύου.

Η εταιρεία μας με διακριτικό τίτλο BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS έχει δηλωθεί στην Κόρινθο (ΔΟΥ. Κορίνθου) με ΑΦΜ 151313775. Η έδρα της εταιρίας BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS βρίσκετε στην οδό Σίνα 34, με ταχυδρομικό κώδικα 20131.

Η BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS σέβεται τις ανησυχίες σας για την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών σας δεδομένων.

Αυτή η πολιτική περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγονται σχετικά με εσάς όταν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό καταστήματα της BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS (www.ladylash.gr ή/και www.brillbird.gr), και όταν πραγματοποιείτε αγορές στα καταστήματά μας. Σας επιτρέπει να γνωρίζετε την προέλευση και τη χρήση των πληροφοριών περιήγησης που συλλέγονται από τα cookies και να ασκείτε τα δικαιώματα και τις επιλογές σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Αυτή η πολιτική ισχύει για όλες τις ιστοσελίδες και υπηρεσίες που προσφέρονται από την BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS και προστίθεται στους «Γενικούς Όρους & Προϋποθέσεις της Χρήσης» και των «Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Πώλησης» και οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ή ενημερωτικού σημειώματος που αναφέρεται σε αυτήν την πολιτική.

Επομένως, αυτή η πολιτική είναι σημαντική για εσάς, που θέλετε να έχετε μια θετική εμπειρία και εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας, και για εμάς, που θέλουμε να απαντήσουμε με ακρίβεια και πληρότητα στις ερωτήσεις σας και να λάβουμε υπόψη μας τις επιθυμίες σας.

Διαβάστε ολόκληρη την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων και Cookies της BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS

 

Οι ρόλοι και ευθύνες της BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

1. Ποιες είναι οι πληροφορίες που συλλέγουμε;

 

Η BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS συλλέγει διάφορους τύπους προσωπικών δεδομένων:

Πληροφορίες που παρέχετε απευθείας

 

Συλλέγουμε πληροφορίες που παρέχετε απευθείας όταν χρησιμοποιείτε το Site και τις Υπηρεσίες μας.
Τέτοιες περιπτώσεις είναι:
 
  • Δημιουργείτε έναν online λογαριασμό
  • Πραγματοποιείτε αγορές
  • Μας καλείτε στο τηλέφωνο
  • Εγγράφεστε για να λαμβάνετε μηνύματα / emails
  • Συμμετέχετε σε κλήρωση, διαγωνισμό, προσφορά ή έρευνα
  • Επικοινωνείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης
  • Αναζητάτε εξυπηρέτηση πελατών
  • Επικοινωνείτε μαζί μας με οποιονδήποτε άλλον τρόπο

Η κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων είναι εθελοντική. Ωστόσο, εάν δεν μας παρέχετε όλες ή ορισμένες από τις ζητούμενες πληροφορίες, ενδέχεται να μην μπορούμε να σας παρέχουμε ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες.

Οι κατηγορίες των πληροφοριών που συλλέγουμε περιλαμβάνουν:

 

  • Στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας (όπως όνομα και επώνυμο, αποδεικτικό επαγγελματία (δίπλωμα), διεύθυνση, μέθοδοι επικοινωνίας) που απαιτούνται για την αναγνώρισή σας όταν χρησιμοποιείτε κάποια από τις υπηρεσίες μας.
  • Στοιχεία συναλλαγής που απαιτούνται για την επεξεργασία της παραγγελίας σας (επιλεγμένα στοιχεία, διεύθυνση παράδοσης και χρέωσης, αριθμός τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τρόπος πληρωμής.)
  • Πληροφορίες σχετικές με τις προτιμήσεις σας (όπως οι προτιμήσεις σας για προϊόντα και υπηρεσίες)
  • Ιστορικά δεδομένα σχετικά με τις παραγγελίες σας και κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα στο κατάστημα (διατηρούμε ιστορικό συναλλαγών και τόπων αγοράς, ομοίως, όταν αγοράζετε ή επιστρέφετε ένα προϊόν, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη συναλλαγή, όπως π.χ. πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και την ημερομηνία και τον τόπο αγοράς ή επιστροφής)

Τα ιστορικά δεδομένα των επαφών σας μαζί μας (Διατηρούμε επίσης το ιστορικό της σχέσης μας όταν επικοινωνείτε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών ή όταν προβαίνετε σε κάποια απαίτηση)

Τα δεδομένα που ζητούμε και τα οποία είναι απαραίτητα για να απαντήσουμε στα αιτήματά σας, υποδεικνύονται με αστερίσκο ή ισοδύναμο σε έντυπα συλλογής δεδομένων ή προσδιορίζονται ως τέτοια προφορικά κατά τη συλλογή τους. Εάν δεν συμπληρώσετε τα απαιτούμενα πεδία ή δεν παρέχετε τις πληροφορίες που σημειώνονται όπως απαιτείται, δεν θα μπορέσουμε να απαντήσουμε στα αιτήματά σας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα

 

Συγκεντρώνουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ή πραγματοποιείτε μια συναλλαγή πώλησης, πιο συγκεκριμένα:
 
  • Δεδομένα Σύνδεσης:
    Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να περιηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο (όπως το λειτουργικό σύστημα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, αν χρησιμοποιείτε ή όχι έναν διακομιστή μεσολάβησης, τη συνιστώμενη τοποθεσία της διεύθυνσης IP για τον εντοπισμό του υπολογιστή σας, τη διάρκεια επίσκεψης, τις σελίδες που επισκέφτηκατε και τον σύνδεσμο που σας έφερε στον ιστότοπό μας).
  • Πληροφορίες σχετικά με την περιήγησή σας (είτε είστε συνδεδεμένοι είτε όχι):
    Μπορεί να χρησιμοποιούμε cookies και άλλη τεχνολογία παρακολούθησης για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με εσάς όταν αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας ή με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε. Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν να εξαγάγουμε την προτίμησή σας για συγκεκριμένες προϊόντα και να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται τόσο όταν είστε συνδεδεμένοι όσο και όταν δεν είστε και μπορεί να διασταυρωθούν μεταξύ τους ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies και πώς μπορείτε να τα διαγράψετε, ανατρέξτε στην Ανακοίνωση σχετικά με τα cookies της BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS.
  • Δεδομένα που μοιράζονται μέσω συνεργατών:
    πρόκειται για πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί από συνεργάτες με τους οποίους έχετε έρθει σε επαφή και έχετε επιτρέψει να μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα μαζί μας για άμεσο μάρκετινγκ ή διαφημιστικούς σκοπούς. Αυτά είναι κοινωνικοδημογραφικά δεδομένα (όπως η κοινωνικο-επαγγελματική κατηγορία σας, το ηλικιακό σας εύρος, το φύλο σας κ.λπ.), στοιχεία επικοινωνίας (όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου κ.λπ.), τα δεδομένα προφίλ (όπως η προτίμησή σας για ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες, κέντρα ενδιαφέροντος κ.λ.π.)
  • Δεδομένα που μοιράζονται μέσω κοινωνικών δικτύων:
    Πρόκειται για πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί σε εμάς μέσω κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιήσατε από το Site μας. Ειδικότερα, όταν μοιράζεστε την εμπειρία σας με τη BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS με άλλους πελάτες, χρησιμοποιείτε ένα κοινωνικό δίκτυο και μοιράζεστε πληροφορίες σχετικές με εσάς, με το κοινωνικό δίκυτο και με εμάς. Αυτές οι επικοινωνίες διέπονται από τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των κοινωνικών δικτύων στα οποία σας κατευθύνουμε.
2. Ποια είναι η νομική βάση και η χρήση των πληροφοριών που συλλέγουμε;
 
Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα μόνο όταν υπάρχει νομική βάση για να το πράξουμε.

Οι συλλογές προσωπικών δεδομένων που περιγράφονται παρακάτω, πραγματοποιούνται μόνο όταν είναι:

  • Αναγκαίες για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες και να εκτελέσουμε τις παραγγελίες που έχετε θέσει.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τη διαχείριση των εγγεγραμμένων συμβάσεων και των υπηρεσιών καθώς και για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις. Πιο συγκεκριμένα:

  • Παροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών που ζητήσατε online ή στο κατάστημα της BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS, διεκπεραίωση συναλλαγών και χρεώσεων, εξασφάλιση αποστολής, συμπεριλαμβανομένου διαχείριση συμβάντων πληρωμών και online απάτης.
  • Διαχείριση του online λογαριασμού σας
  • Διαχείριση των κριτικών σας σχετικά με τα προϊόντα
  • Οποιαδήποτε άλλη τρέχουσα ή μελλοντική υπηρεσία που σχετίζεται με τις Υπηρεσίες και αναφέρεται στους διάφορους όρους χρήσης.
  • Απαραίτητες για το νόμιμο συμφέρον μας
Σε αυτή την περίπτωση, φροντίζουμε να λάβουμε υπόψη πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η συλλογή σε εσάς και στους χρήστες του Site γενικότερα. Εάν θεωρούμε ότι τα συμφέροντά σας ή τα θεμελιώδη δικαιώματά σας και οι ελευθερίες σας υπερβαίνουν το νόμιμο συμφέρον μας, τότε δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτή τη βάση και μπορεί να ζητήσουμε τη συγκεκριμένη συγκατάθεσή σας.
 

Διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες μας

Διαχειριζόμαστε τη σχέση μας μαζί σας ενημερώνοντας μια βάση δεδομένων που περιλαμβάνει υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες και που μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε προληπτικά το πρόγραμμα Επιβράβευσης BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS.

Διαβεβαίωση ότι μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο και να βελτιώσετε την εμπειρία σας.

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας χωρίς να μοιράζεστε δεδομένα με τα οποία μπορεί να αναγνωριστείτε. Ωστόσο, οι πληροφορίες περιήγησης συλλέγονται αυτόματα (ανατρέξτε στην ενότητα “Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα.”) για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των Sites και των υπηρεσιών και να προσαρμόσουμε την online εμπειρία των χρηστών

Προσαρμογή των sites, εφαρμογών και διαφημίσεων στις προτιμήσεις σας

Εκτός αν έχετε κάνει άλλη επιλογή (για να κάνετε την επιλογή σας, δείτε Σημείωση σχετικά με τα Cookies) παρακολουθούμε και αναλύουμε τις συνήθειες, τις χρήσεις και τις δραστηριότητές σας (συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού των δεδομένων που συλλέγονται στο Site και εκείνων που συλλέγονται κατά τη χρήση των Υπηρεσιών μας) , για να δημιουργήσουμε προφίλ χρηστών, να σας δείξουμε ή να σας στείλουμε εξατομικευμένη διαφήμιση και να προσαρμόσουμε τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τεχνολογιών που θέτουν cookies στις συσκευές σας ή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε.

Συνδυασμός δεδομένων

Συνδέουμε και συνδυάζουμε δεδομενα σχετικά με εσάς, που έχουν συλλεχθεί online και offline με τα δεδομένα του λογαριασμού σας.

Αν δεν θέλετε να γίνει αυτός ο συνδυασμός, πρέπει να αποσυνδεθείτε πριν χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία.

Εκτέλεση μελετών και στατιστικών

 

Χρησιμοποιούμε επίσης πληροφορίες που συλλέχθηκαν για μελέτες και στατιστικά στοιχεία, αφού προηγουμένως τα έχουμε καταστήσει ανώνυμα ή τουλάχιστον έχοντας τα επεξεργαστεί για να αποτρέψουμε την αντιστοίχιση τους με αναγνωρισμένα πρόσωπα.

Εκτός αυτών των περιπτώσεων, συλλέγονται επίσης με βάση τη συγκατάθεσή σας, για παράδειγμα, όταν συμπληρώνετε μια φόρμα επικοινωνίας, μας στέλνετε ένα αίτημα, εγγράφεστε σε ένα ενημερωτικό δελτίο ή όταν δημοσιεύετε ένα σχόλιο ή όταν η συναίνεση αυτή απαιτείται από το νόμο, η οποία μας επιτρέπει:

  • Να κάνουμε αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να διαχειριστούμε τις συνδρομές σας στα ενημερωτικά μας δελτία και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να διαχειριστούμε τα αιτήματα σας (υπηρεσία πελατών).

  • Να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, προωθήσεις, πλεονεκτήματα και εκδηλώσεις και για να μοιραστούμε πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επιδιώξουμε το νόμιμο συμφέρον μας να διαχειριζόμαστε δυναμικά τη σχέση πωλήσεών μας, να προβάλλουμε την εταιρική μας εικόνα και να προωθούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων της επισήμανσης των υπηρεσιών που ταιριάζουν στη γεωγραφική σας θέση και να διεξάγουμε καταναλωτικές μελέτες και μελέτες της αγοράς.

Αναγκαίες για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις

Ορισμένα δεδομένα μπορούν επίσης να διατηρηθούν για να ανταποκριθούν στις νομικές μας υποχρεώσεις και να υπερασπιστούν τα συμφέροντά μας σε περίπτωση διαφωνίας ή νομικής δράσης.

 

3. Για ποιο χρονικό διάστημα διατηρούνται τα δεδομένα σας;

Τα δεδομένα σας διατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης μας.
Σε γενικές γραμμές, τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται καθ ‘όλη τη διάρκεια της σχέσης σας μαζί μας και για τρία χρόνια από το τέλος της σχέσης μας, οπότε και αρχειοθετούνται για να ανταποκριθούν στις νομικές μας υποχρεώσεις ως απόδειξη ή μετατρέπονται σε ανώνυμα δεδομένα για σκοπούς μελετών και στατιστικών.
Ωστόσο, διατηρούμε ορισμένα δεδομένα μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας, όταν η διατήρηση αυτή επιτρέπεται από το νόμο ή όταν απαιτείται για τη διαχείριση διαφορών και αιτημάτων.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, βάσει νομικών υποχρεώσεων, ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς ακόμα και αν διαγράψετε τον λογαριασμό σας ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτόν το λογαριασμό, για παράδειγμα, εάν υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο ή μια ανεπίλυτη αξίωση ή διαφορά. Στην περίπτωση αυτή, τα δεδομένα που απαιτούνται για την επίλυση του προβλήματος ή της διαφοράς διατηρούνται κατά τη διάρκεια της διαφοράς εντός των ορίων των κανόνων που αφορούν το καθεστώς παραγραφής. Άλλα δεδομένα μπορούν να διατηρηθούν για μελέτες και στατιστικά στοιχεία αφού έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία έτσι ώστε να αποτραπεί η επανεκχώρισή τους σε αναγνωρισμένα πρόσωπα.

Ειδικές περιπτώσεις
 
  • Εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο
  • Πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τις επιλογές σας σχετικά με την ηλεκτρονική διαφήμιση
  • Μέχρι να καταργήσετε την εγγραφή σας είτε στο λογαριασμό σας είτε μέσω των συνδέσμων κατάργησης εγγραφής στα ενημερωτικά δελτία
  • Ιστορικότητα συναλλαγών
  • Λίστα παραγγελιών εντός των καταστημάτων και on-line
  • Για όσο χρονικό διάστημα ο λογαριασμός σας είναι ενεργός, ακολουθούμενο από διάρκεια 3 ετών
4. Με ποιον / ποιους τα μοιραζόμαστε;
 
Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας όποτε χρειάζεται να διαχειριστούμε τις υπηρεσίες μας. Με την άδειά σας, στοιχεία (στοιχεία επικοινωνίας, προφίλ) μοιράζονται με τους επίσημους αντιπροσώπους μας (δείτε τους κάτω από το σύνδεσμο “Επικοινωνία” ή κάντε κλικ εδώ) εάν και μόνο η διεύθυνσή σας ανήκει στην περιοχή των υπηρεσιών τους που είναι υπεύθυνες.
 

5. Πως είναι εγγυημένη η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων;

Τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται από τεχνικές και οργανωσιακές μεθόδους που συμμορφώνονται με τις ελληνικές και ευρωπαϊκές νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα τους.
Συγκεκριμένα, η BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS χρησιμοποιεί τεχνολογίες προστασίας, όπως συστήματα κρυπτογράφησης, εντοπισμού ταυτότητας και ανίχνευσης απάτης, για την προστασία του online λογαριασμού σας και των συναλλαγών πληρωμής.

Η BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS αποκτά γραπτές δεσμεύσεις από τους παρόχους υπηρεσιών και τους συνεργάτες της για να εγγυηθεί και να εφαρμόσει επαρκή μέτρα ασφαλείας που διασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων που τους έχουν ανατεθεί για επεξεργασία σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 
6. Cookies
 
H σελίδα μας μεταχειρίζεται αυτόματα συστήματα για να συλλέξει δεδομένα τα οποία δεν μεταβιβάζονται απ’ ευθείας από το χρήστη, όπως τα cookies. Το cookies είναι μία εφαρμογή η οποία μεταδίδετε στο σκληρό  δίσκο του χρήστη, δεν περιέχει σαφείς πληροφορίες αλλά συνδέει τον χρήστη με τις προσωπικές πληροφορίες που δηλώνονται στην ιστοσελίδα. Τα cookies σώζονται στο διαχειριστή μας και κανένας δεν έχει πρόσβαση στις πληροφορίες που περιέχουν. Μόνο το ladylash.gr επεξεργάζεται τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσα από τα cookies, μόνο σε ανώνυμη και συνολική κατάσταση, για να βελτιώσει τις υπηρεσίες μας και την σελίδα μας σε σχέση με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και προτιμήσεις των χρηστών μας.
Το internet browser έχει μια λειτουργία η οποία δίνει σε κάποιον τη δυνατότητα να ακυρώσει τα cookies μετά από κάθε συνεδρίαση.
O browser προσφέρει οδηγίες στη διαδικασία ακύρωσης. Εξοικειωθείτε με αυτό.

Η αποδοχή της αυτόματης συλλογής δεδομένων και η χρήση των cookies είναι  απαραίτητα για να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα και τις υπηρεσίες της, περιλαμβάνοντας τις διαδικτυακές πωλήσεις. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την ακύρωση των cookies, το ladylash.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα έχετε πρόσβαση στον πλήρη σχηματισμό κάποιου συγκεκριμένων ιστοσελίδων ή ότι θα έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα, την απομνημόνευση και το σχηματισμό σε ορισμένες ιστοσελίδες, από τα προϊόντα που έχετε επιλέξει κατά την διάρκεια που είστε στη διαδικασία στο να αγοράσετε από το διαδίκτυο.

 

7. Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;
Πώς μπορείτε να διορθώσετε ή να διαγράψετε ή να ασκήσετε τα άλλα δικαιώματά σας;

Αν έχετε λογαριασμό στη BRILLBIRD HELLAS-CYPRUS, έχετε άμεση πρόσβαση στα δεδομένα που περιέχονται στον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο, στο ιστορικό συναλλαγών σας και στις απευθείας μάρκετινγκ επιλογές σας.
Η πρόσβαση αυτή σας επιτρέπει επίσης να διορθώνετε, να αλλάζετε ή να διαγράφετε τα στοιχεία ταυτότητας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Εάν διαγράψετε τα δεδομένα σας, δεν θα εκμεταλλεύεστε πλέον τις Υπηρεσίες που σχετίζονται με τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό. Μπορείτε, εντός των ορίων του νόμου, να ασκήσετε το δικαίωμά σας στη φορητότητα δεδομένων, επιτρέποντάς σας να ανακτήσετε τα προσωπικά δεδομένα σε διαλειτουργική μορφή που μας γνωστοποιήσατε αυτόματα όταν δημιουργήσατε το λογαριασμό σας.

Εάν δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας ή πρόσβαση σε άλλα δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας όπως περιγράφεται παρακάτω στην ενότητα Επικοινωνήστε μαζί μας.

Διορθώστε τα εσφαλμένα προσωπικά σας δεδομένα

 

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία ενδέχεται να είναι εσφαλμένα και να περιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται τα δεδομένα σας κατά την επεξεργασία τους. Ανάλογα με τον τύπο επεξεργασίας, μπορείτε επίσης να ζητήσετε να συμπληρωθούν τα προσωπικά δεδομένα σας που έχουμε στην κατοχή μας. Σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε τεκμηρίωση.

Διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  • Πιστεύετε ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας δεν είναι πλέον απαραίτητη, δεδομένης της χρήσης της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών μας ή ότι οι σκοποί που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική ή η διατήρησή της είναι αντίθετοι με το νόμο.
  • Έχετε αποσύρει την άδεια σας για επεξεργασία των δεδομένων σας (βλέπε παραπάνω).
  • Διαφωνείτε με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για λόγους που αφορούν την προσωπική σας κατάσταση.
  • Διαφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
Εναλλακτικά, εντός των ορίων του νόμου, μπορείτε να ζητήσετε να περιοριστεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Λάβετε υπόψη ότι, παρά το δικαίωμά σας για διαγραφή ή περιορισμό, ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, όταν απαιτείται από το νόμο ή όταν έχουμε νόμιμο λόγο για να το πράξουμε (για παράδειγμα, για να αποδείξουμε την εκτέλεση μιας σύμβασης) ή την υπεράσπιση των δικαιωμάτων στο δικαστήριο ή όταν η άσκηση του δικαιώματος αυτού παραβιάζει το δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης και ενημέρωσης. Για παράδειγμα, αυτό συμβαίνει εάν παραβιάσετε τους Γενικούς Όρους Χρήσης ή Πώλησης.

 

8. Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

 

Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας δεδομένων ή για οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση https://www.ladylash.gr/contact

Αιτήματα: Εάν διαπιστώσετε ότι τα δικαιώματά σας δεν γίνονται σεβαστά ή ότι τα δεδομένα σας δεν προστατεύονται, έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε οποιαδήποτε καταγγελία σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων ή εάν διαμένετε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ανάλογη Αρχή του τόπου διαμονής σας.

 

9. Πώς μπορείτε να ενημερωθείτε για τις αλλαγές αυτής της πολιτικής;

 

Σημαντικό: Μπορεί να αλλάζουμε αυτή την πολιτική από καιρό σε καιρό για να αντικατοπτρίζουμε τις αλλαγές στις πρακτικές μας, να καθορίζουμε λεπτομερέστερα τις πρακτικές μας για να τηρούμε τους κανονισμούς. Σε αυτή την περίπτωση, θα ενημερωθείτε από ένα μήνυμα στον ιστότοπο που θα σας προσκαλεί να διαβάσετε την ενημερωμένη πολιτική καθώς και οποιαδήποτε άλλη κατάλληλη μέθοδο.

 

Τελευταία ενημέρωση στις: 01.02.2020.

Αντικείμενο της τελευταίας επικαιροποίησης:
Πλήρης επανεγγραφή του καταστατικού στο σύνολό του για την τήρηση των απαιτήσεων διαφάνειας των ευρωπαϊκών κανονισμών σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Κανονισμός 2016/679 της ΕΕ). Το GDPR (General Data Protection Regulation), είναι ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679) και αναφέρεται σε όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων με πληροφορίες για τους πελάτες τους.